Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller något liknande.... Läs och lär! ( . . . )


Att inte kasta sten i glashus

Det var en gång en flicka
som var mig på pricken lik
vi skrattade åt samma saker
och grät åt samma tragik

Hon är än idag så lik mig
att man kanske nästan tror
att hon är min tvilling
fastän jag bara har en bror

Vi talade inte så mycket
Men vi förstod varandra väl
Vi var nog alltid vänner
Hade aldrig några gräl

Men en dag så insåg jag
att hon var en wannabe
hon gjorde ALLT jag gjorde
det var mig hon ville bli

Till slut så fick jag nog
och slängde en bit tegel
rakt i hennes ansikte
...och krossade min spegel.





Fri vers av Kari
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-01-26 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kari