Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tysthet


så tyst

så tyst det blev
bara så där helt plötsligt
helt tyst

andetagen fångades på vägen
innan de nådde fram
så tyst

orden formades, men hördes icke
orden tänktes men slog aldrig rot
så tyst

stanna!
ibland är tystheten så skön
så vacker och så ren

stilla tittar jag upp, upp mot det vackra
stjärnorna, solen och månen
så tyst, här behövs inget mer...





Övriga genrer av hellen
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-01-22 23:37



Bookmark and Share


    JJ VIP
Så vackert! Läste den högt för mig själv....den gör sig vid högläsning, ibland är tystnaden örongodis, ibland är läsandet ögongodis, så är det nu! Mvh. JJ.
2007-01-23

  nettizen
Nä..och tystnaden i sig kan ju vara väldigt talande om man bara öppnar sinnena och lyssnar... vackert!
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen