Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sötnäsa

du vill se min nakna kropp.

känna på den.

ta den.

 

jag säger: nej,ja vill inte.

 

 

du säger:ok,du bestämmer,jag älskar dig lika mycket med kläderna på.

 

 

riktig kärlek är att acceptera,acceptera alla o den man håller kär.

 




Fri vers av sugarplum fairy
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-01-22 23:58



Bookmark and Share


  Arte
You got that right LOVE !
2007-01-24

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Precis! :)
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

sugarplum fairy
sugarplum fairy