Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pappa,jag saknar dig,du är en del av mig,alltid.


pappa,jag saknar dig.

Gud vad jag saknar dig pappa.
Det gör bokstavligt talat ont inuti mig när jag tänker på dig,ja vill vara me dig pappa.

Saknar alla små saker med dig, hur du skojar om att du är bäst på allt och att du spelar luftgitarr i kalsonger och strumpor på morgonen o sjunger ”Rolfan golfan, snyggaste mannen som finns”.

Jag kanske inte visar det men jag beundrar dig nått otroligt mycket pappa.

Folk säger att vi är jättelika och jag håller med dom, även om jag inte har varit eller är så mycke hos dig så märker jag att alla detaljer du gör som när du pillar med nagelbanden och slänger i dig maten, jag gör också så.

Alla små saker,vi går likadant,fast du har mycket mycket längre ben än mig men jag försöker hänga med när du går,i min takt springer fram.

Allting.


Hur du ibland kommer och lyfter upp hela mig fastän jag håller på och bli vuxen och kastar mig i soffan och kittlar mig tills jag nästan gråter av skratt och hur du fnittrar exakt som homer simson. Du vet att jag att jag alltid hämnas genom att väcka dig med att sätta mig på din mage.

Älskar när vi brottas om fjärkontrollen och det slutar med att du springer runt runt i huset och retas och säger \"kom då linis,du kan inte ta den\"

\"A seamans only daughter,a child of the water\".
Det är jag pappa,du är min sjökapten.

Pappa,du är så fin,du är så majestetisk.
Du gör mig trygg.
Där du kramar mig är det inget i hela världen som kan få mig att vara rädd.
I dina kramar finns trygghet.
Idina kramar finns glädje.
I dina kramar finns kärlek.

Släpp aldrig taget om mig pappa.




Jag älskar dig pappa,föralltid.



\"Rolfan och Linan,föralltid\"




Fri vers av sugarplum fairy
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-07-13 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sugarplum fairy
sugarplum fairy