Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ursäkta... förlåt... men jag ska skriva om silikontuttar vid ett annat tillfälle.. jag lovar..


bombade bombnedslag


....det krävs stor kunskap för att tillverka en atombomb

men även djup avsaknad av vishet, klokskap och gott omdöme..




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-01-23 07:23



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015-02-11

  Jessica Ebbesson
Väl iakttaget!
2007-01-23

  SusanneStrömstedt
Exakt...Tänk om dom begrep det
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk