Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda pumps



Alltså - man har mycket att
leva upp till
i röda pumps.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-01-23 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP