Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan


Den dag alla ord
var hela livets mening

blev det vår igen




Bunden vers (Haiku) av Lany
Läst 616 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-23 23:44



Bookmark and Share


  Manal
du lyckas alltid, så få ord men vackert och ömt.
Äntligen vååår
2007-03-15

  Axelandra
Jag gillade den här!

Läser inte så mycket haiku annars, har bara skrivit några stycken för att prova.
Ska jag erkänna så har jag ganska mycket fördommar om haiku..

Men den här var underbar!

Man kan tolka den på sitt eget lilla vis.

Me like that..

// A.
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany