Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humor? Bah!



Humor är den bästa medicinen sägs det,

så jag ägnade mig åt en

stunds självmedicinering,

och drog en vits........

Då drog Han också!




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-01-24 13:45



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Fyndigt men var drog han då?
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP