Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är männskligt att hata


Flugan i min soppa

Du är flugan i min soppa
Du är smärtan i min tå

Du är obetydlig som en loppa
Kom hit så ska du få

Men dock är du en levande själ
Så jag ska låta dig va

Jag kommer tyvärr aldrig önska dig väl
För du förstörde precis min dag




Fri vers av Per Engman
Läst 663 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-24 16:15



Bookmark and Share


    rosentagg
tummen upp.
2007-01-25

  Arro
oj vad bra den är!
2007-01-24

    Lo Z.
Känner igen mig allt för väl... Roligt med rimmen, och trots ämnet gjordxe faktist den här dikten mig glad.
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Per Engman