Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förbjuden kärlek


Kärleken som vi alla möter, men inte får

Jag har en känsla
Som vill dig fängsla

Den är väldigt stark
Svävar över vår mark

Jag ser på dig
Du ser igenom mig

Smärtan inom mig blir stor
Hjärtat krossas av sylvassa klor

hur kan mina känslor dig inte nå?
när jag försöker kärlek i ditt hjärta så
tänker på hur jag din kärlek ska få
när du inte äns fattar hur jag vill må

fattar inte hur du inte kan förstå..
att det borde vara vi två..




Fri vers av Per Engman
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-09 01:35



Bookmark and Share


  Kajsa Holmdahl
gud per den va jätte fin !!
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Engman