Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kär i någon som är upptagen


Förbjuden kärlek

Kärlek suger hårt
vill försvinna bort

Väntar på att du ringer
ser din kille, räcker finger

Du hatar mig
jag älskar dig

Orkar inte mer
skär när ingen ser

Färgas nu röd
är nog snart död

Fan att det blev såhär
hejdå lille Per




Fri vers av Per Engman
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-09 01:16



Bookmark and Share


    Bror
jadu! Du är sannerligen inte ensam i det du går igenom.
Dikten är otorligt stark..
men ta hand om dig! skär dig inte.
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Engman