Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osaliga Andar

Gråskimmrande skuggor
jagar i nattens mörker
Kväver sina offer till döds
Begraver dom i den kalla jorden
sen kommer maskarna
och kalasar på liken
Dom förmultnar
och stiger upp
som olyckliga själar
Hemsöker lyckliga barnfamiljer
Kväver sakta deras lycka
Tills det bara finns ett tomrum kvar
som man långsamt försvinner i




Fri vers av Knas_
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-01-24 18:08



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så jättebra skrivet - du fick med allt!Din dikt berörde mig och det är väl för att du skriver med känsla vilket är ett måste för att ens verk ska kunna läsas och tas in.BodilBbosteseSandberg-05
2005-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Knas_
Knas_