Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän som blivit illa behandlad...


När de möter din värme


häng ut tårarna
utanför fönstret
låt de blir till
vackra isdroppar

trä dem
på ett halsband
ge det till henne

Så hon får känna

sin kyla
och se

hur hennes ord
bara rinner bort

när de möter värmen




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-01-25 02:12



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Vackert skrivet! Tårar som pärlor!
2007-01-25

  KonstigaKatter
OOOO! Perfekta ord, känslan! Vilket halsband! ... Och det tinnar bort... tack och lov... de vackra orden består! (mer än 5)
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris