Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandringen åter

 

trötta ben

värkande kropp

vandringen lider mot sitt slut

för denna gången

vila nu

läka

sova

hämta kraft

 

Nya tag 




Fri vers av Nova-Liv
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-01-25 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv