Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag orkar inte

Jag är bara en onödig liten sak på den här jorden.
Jag är alltid i vägen och förstör för alla.
Jag önskar varje dag att jag kunde få försvinna härifrån.
Jag vill inte mer.

Det finns de som jag älskar.
Det finns de som älskar mig.
Det finns många som hatar mig och
Det finns ännu fler som vill att jag ska dö.

Lättast är att lyssna på de som säger att jag är ful och äcklig.
Lättast är att bara lyssna på dem.

Skönast skulle vara att bara få försvinna.
Skönast att aldrig komma tillbaka.

Det skulle vara fegt
Det skulle bara hjälpa mig
Eller...?

Ni säger att ni skulle sakna mig men
Ni bara spelar ett spel.

Någon gång kommer jag till den punkt då jag inte klarar att ta mer.
Någon dag kommer jag inte orka längre.
När den dagen kommer så låt mig gå.
Men kom ihåg att jag älskar er ändå.




Övriga genrer av babiii
Läst 489 gånger
Publicerad 2007-01-27 17:03



Bookmark and Share


    Oprofessionell
Klart du orkar vännen :) ge inte upp, hoppet är det bästa en människa har.
2007-01-27

    susi
Men tänk på de som älskar dig.. de kommer att sakna dig :(
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

babiii