Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dröm om prinsar, psinsessor och äkta kärlek. Ytterligare en av de första dikterna jag skrev.


Sagan

Livet är en saga,
vi är de enda som finns.
Jag är din prinsessa,
och du, du är min prins.
Vi bor i ett vackert slott,
från början och till slut.
Där lever vi lyckliga,
hela livet ut.




Fri vers av babiii
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-01-28 20:17



Bookmark and Share


    susi
man ska hoppas och önska ;)
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

babiii