Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bästa vän i hela världen. Född: 1992-03-16 Död: 2005-05-16 Jag kommer alltid älska dig.


Anton

Jag kan fortfarande inte förstå att du är borta,
att jag aldrig mer kommer få träffa dig,
aldrig mer höra dig skratta.
Jag kommer aldrig mer få se dig le,
se dina vackra, gröna ögon när du ler.
Du är borta för alltid,
men i mitt hjärta kommer du alltid att finnas kvar.




Fri vers av babiii
Läst 543 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-28 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

babiii