Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har dom faktiskt rätt?

du är så jävla ful så du kan hänga dej.
Ditt jävla misslyckade avskräde.
Horunge. Din Svinfule fan. FUCKFACE
nummer 1!

Det var det första jag såg när jag loggade in på min användare på en chatsida. Det och två meddelanden där det stod samma sak:

fy fan vad ful du är

Varför just jag? Jag har redan drabbats av det förut, jag orkar inte en gång till. Varför är människor så elaka? Det värsta är ändå att personen har typ raderat sitt konto efter att han/hon har skickat meddelandet till mej, så jag har ingen aning om vem det är heller. Så jag kan inte ens anmäla..

Jag trodde allt skulle bli bättre nu, ny skola, slippa alla gamla. Slippa alla som vart på mej så många år och bara börja om på nytt. Jag orkar inte, inte igen, det går inte. Det blir för mycket även för mej. Jag menar, vad är det jag har gjort fel för att få höra såna saker? Eller är det bara så att jag faktiskt är så ful att jag inte borde få finnas längre?




Övriga genrer av babiii
Läst 580 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-15 22:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst får du finnas, helt oavsett om folk är elaka. Och Nej, de har faktiskt inte rätt. Alla har vi vårt värde, och det kan ingen någonsin ta ifrån oss, men tyvärr så finns det ju så mycket ondska och okunskap här i världen att det kan vara svårt att se det vackra. Men det finns där, det gäller bara att upptäcka det, och när man väl gjort det kan ingen idiot i världen rubba en med sina småaktiga tarvligheter...
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

babiii