Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FUCK YOU! jag skriver här för att det är varken en dikt, eller novell, eller något jag vill att du skall ta del av, vännen. die my darling. det här är bara ord, svart på vitt.


ingen är perfekt

Blev så hejdundrande förbannad på dig när
du sa sådär. jag fick sådan lust att bara slänga
dig på golvet, hoppa å stamppa tills du ångrade
allt och tog tillbaka allt du sakt.
för i helvete, jag är inte perfekt, jag är inte som
du vill ha mig, jag är inte som dig och det fan
måste du förstå själv.
man kan varken ändra eller betygsätta människor.
du ställer för höga krav, man kan inte få allt här
i världen, vännen.
värsta av allt är att jag överlåter mig själv till dig
för att jag fan avgudar dig. du är allt jag någonsin
önskat, du har allt det jag nångonsin sökt efter.
känner mig så förbannat underlägsen när jag är
i din närhet, det är något som ingen kan beskriva
i ord. men ändå tror jag att sisådär var tredje
fattar känslan som jag försöker anteckna.
well , fuck you! jag älskar dej.

ingen är perfekt (bara du),
allra minst jag.




Övriga genrer av rasa
Läst 425 gånger
Publicerad 2007-01-27 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rasa
rasa

Mina favoriter
kärlek