Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

favorit

ni fråga hela tiden, jag kan inte svara.
jag har er inget svar att ge.
ni retar upp mig med att ständigt ställa
dumma frågor som jag aldrig hittar
ett meningsfullt svar på. jag finner ingen
ro för att tänka, dumma frågor får
dumma svar. Stop it!






JAG HAR INGEN JÄVLA FAVORITLÅT!




Fri vers av rasa
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-11-26 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rasa
rasa

Mina favoriter
kärlek