Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och röd rosett,

du är som ett stort paket med silverglänsande
presentpapper och röd rosett,
något man bara vill sätta i fickan och ta med hem.
eller möjligtvis någonting man skulle kunna krama
tills det går i bitar.
borde förbjudas att vara lika socker-söt som min alexander.
jag kan nöja mej med att bara titta på dig, du är vacker
älskling.
du är min




Fri vers av rasa
Läst 369 gånger
Publicerad 2007-02-15 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rasa
rasa

Mina favoriter
kärlek