Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterkyla

vinterkyla
vinterkyla i kropp och själv

låt oss värma varandra så att vi orkar leva upp igen
låt oss fortsätta blomma fastän sommaren för längesen är över.
men den kommer åter, låt oss då vara redo
låt oss då få nya krafter att orka stötta varandra genom livet
genom vardagen
genom alla prövningar vi kan tänkas stöta på
prövningar, som gör oss starka
som ger oss förtroende för oss själva, då vi känner att vi kan behärska det som sker






Fri vers av Den_Vackra
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-01-27 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den_Vackra