Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att passa in i mönstret du har byggt

Blott en dröm
En önskan
Så långt ifrån mig är
Stanna hos mig kära
låt mig inte falla ner
ett hjärta sårat
en själ tom av ensamhet
en kropp så utmärglad

lider
ingen energi
muskler förtvinas
för att hålla mig vid liv
en hjärna värker, får mina ögon att se allt i dimma
skelett som sakta bryts ner
gör mig svag
lätt för sjukdom
lätt för skada
ingen rening i min kropp
bara en önskan, kanske hopp
en dag vill jag vara vacker
inte lika vacker som hon
och inte lika vacker som hon
jag skall bli vackrare ändå!
jag ska blända solen med mitt leende
bränna kolet med min glöd

men jag är inte där än
jag har lång väg att gå
många kilo att tappa
mycket styrka att vinna
men att sakta försvinna...
ingen märker nu min bortgång
jag önskar skriva en sång
för dig att höra
väcka dig ur din sömn
vakna upp!
se mig här!
jag finns kvar ännu
gläds för mig!

om inte, kan jag lika gärna förgås
lika gärna försvinna

jag vill inte leva kvar




Fri vers av Den_Vackra
Läst 354 gånger
Publicerad 2009-01-14 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den_Vackra