Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1

ett hjärta gråter denna natt
ett hjärta gråter som besatt
ett hjärta ensam är
då han försvunnen är

tårar rullar utför kind
lindras ej från doft av lind
kan du minnas dagen då
jag var vackrare än få

eller ser du mig bara nu,
gammal, fast ändå frisk och kry
ibland glömmer jag dig, vän
men jag kan nog älska än




Fri vers av Den_Vackra
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-27 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den_Vackra