Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan, en simpel dröm

Världen ropar nu mitt namn
Men är jag redo att gå?
Jag vill finna mig ett eget land
En kärlek vill jag nå
Om jag bara vetat
Hur jag skulle ta mig dit
Då hade jag slutat leta
och givit upp mitt slit

Jag önskar bära krona
och kronprins vid min barm
Alla kungar forna
föllo för min charm
Men först skall prinsen snärjas
jag skall läras gå med värdighet
Med skratt och kärlek livet färgas
jag slutar leva här, i ensamhet




Fri vers av Den_Vackra
Läst 333 gånger
Publicerad 2009-01-14 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den_Vackra