Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min första riktiga låt! med piano-komp och allt... jag har skrivit låtar förut med hjälp av pianot, men nu har jag även lyckats få ner låten på ett pappar med noter... det känns bra. tänkt att jag kan! en härlig känsla... den är förståss inte klar... men


In the castle by night

a boy inside my head told me to go on
a voice inside my head told me to live on

i must go my own way trhough life

in the castle by night
in the castle by night
in the castle where noone can see me, where noone can hear me when i scream




Fri vers av Den_Vackra
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-01-27 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den_Vackra