Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten reflektion


Homo Sapiens

Det krävs inte vin
eller dimmig efterfest
för att inse
att vi
Homo Sapiens
är en väldigt konstig art

Trots allt prat
om människors lika värde
är vår första instinkt
att hitta fel
hos våra grannar
och kamrater

Hoppas hitta fel
så att jag
INTE du
är lite mer
lite bättre
än personen bredvid

Han där har snygga skor
...bög!
Hon där har pojkvän
...hora!
Min tröja är trasig
...Grunge!

Den enda tröst
vi kan finna
är att i andras ögon
är vi
bög!
hora!

och det är inte mycket till tröst




Fri vers av A
Läst 185 gånger
Publicerad 2007-01-29 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A