Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slutade inte riktigt som jag hade tänkt, men får bli en början till ett senare projekt.


Att skapa ett Jag

Vi skapar oss själva
med de färger och former vi vill
och går vi utanför linjerna
ska ingen mor eller far
be oss försöka igen

Vi sjunger vår egen sång
med ord som vårt hjärta beklär
Vi väljer om det till sången skall dansas
eller till orden endast skall lyssnas

Vi sviker och ljuger och stjäl
Vi älskar och tröstar och ger
Vi blir dem vi älskar
Vi flyr dem vi avskyr

Och kvar

tillslut

finns

Jag




Fri vers av A
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-02-28 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A