Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två personer kan göra varandra så mycket skada bara genom att vara den de egentligen är.


Kaoset som är Vi

Ur kaos föds det lugn som bevarar oss över natten
en kokong som hindrar tankarna från att nå vårt medvetande

Vi är två tåg
skenande mot varandra
Men varje natt överlever vi
åtminstone en stund

Vi behöver få leva
få vara den vi är
men du och jag
kan inte enas
i detta liv




Fri vers av A
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-02-28 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A