Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spricka

Allting har en spricka
ljuset måste in
Sprickan bildas sakta
av ord, en sång, en vän

Du värjer dig ett liv
tätar varje dag
Djupt inne i ditt fort
frodas hopp om ljus

Ett ord, en sång, en vän
rämnar din fasad
Likt tiotusen droppar
holkar ur den största sten

Den morgon ljuset skymtar
och natten blivit dag
Minnas kan du ej
den första droppens fall




Fri vers av A
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-01-29 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A