Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men samla ihop Dig människa!


Sitt inte bara där och tyck synd om dig själv!
Gör något konstruktivt.
Att bara deppa ihop, leder inte till någonting.
Tänk om alla gjorde som du?
Hur skulle det se ut?
Va?
Hela samhället skulle rasa ihop!
Ibland måste man bita ihop. Tiga och lida.
Så är det bara!
Acceptera, det underlättar!
Livet är många gånger en enda lång transportsträcka.
Visst. Grått och trist. Än sen då?
Du trodde väl ändå inte att allt skulle gå som på räls?
Utan stopp för av och påstigning?
Eller reparationer på något sidospår?
Alltså, hur naiv får man vara?
Nej, här gäller det att ta sig i kragen!
Vara realist!
Höja sig över vardagslivets små futiliteter
och tänka stort.
Du kan börja med att gå ut med sop-påsen!




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-01-29 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP