Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens mörker

när mökrets hemsk heter faller dig på.
då inser min själ att den vill hjälpa din själ.
Så gott den kan. för jag älskar dig så pass mycket..,,




Övriga genrer av _lillen_
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-01-29 13:06



Bookmark and Share


  NannaAuroraMaj
älska dig
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

_lillen_
_lillen_