Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörka nätter har även ett ljus

Även dom mörkaste nätterna har ett ljus.
Man saknar någon om natten. Man tänker på någon om natten.
Och det är ett bevis på att kärleken finns.
Även om man inte tror det i många lägen.
Och det gör att man känner sig älskad och saknad för den man ingentligen Är och vill vara.
Så låt mig få ta din såriga och blödande själ till mig, så ska du all min kärlek
Jag kan ge Till dig,
hur ont det än kommer och göra så vill jag att du också ska känna dig älskad och saknad för den du är och vill vara, och tids nog läker den din såriga och blödande själ. man kan be och få allt här i livet men det är inget som kan slå äkta kärlek om natten. få känna sig älskad och saknad, känna sig trygg i nåns varma famn.




Fri vers av _lillen_
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-01-30 09:32



Bookmark and Share


  NannaAuroraMaj
fint till flickan *ler*
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

_lillen_
_lillen_