Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är inte rädd för döden

Jag är inte rädd för döden.
Men jag tror den löser mina problem.
Men jag vet och tror inte på ett liv efter döden.
Men vad ska man göra när man inte orkar leva med smärtan som
Finnes inom en.
Jag kan bara säga förlåt för allt jag gjort och för alla jag sårat med min
närvaro




Fri vers av _lillen_
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-02-05 15:16



Bookmark and Share


  Therés
Glömde skriva
Texten var bra men smärtsam att läsa.
2007-02-12

  Therés
Döden kan kännas som en lösning...
men nyfikenheten på hur ens liv ser ut om tio år
är oftast också stor.
Hur det blev och hur det slutade får man ju aldrig veta om man hoppar av själv i förtid.
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

_lillen_
_lillen_