Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår blomster

en vår blomma jag ser komma upp ur jorden i värmen, och när jag ser den blomman så kommer alla mina vårkänslor fram. När jag rör vid den blomman jag kan känna en vällust av glädje sorg och smärta. När jag luktar på blomman alla mina sinnen kommer i en häftig balans. När jag ser blomman vissna jag tänker på allt fint vi haft och gjort. Och den smärtan kan inget lindra mer än sommarens varma sken.




Fri vers av _lillen_
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-08-11 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_lillen_
_lillen_