Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i går var vi på bio i morogn går vi på restaurang jag och ensamheten vi har funnit varandra nu


Ensamheten och jag har blivit vänner nu.


Låt mig vara,
kvar i min ensamhet
vi har blivit vänner nu,
så stör ej är du snäll
vi ska göra saker ihop nu

Det är så skönt att alltid
ha någon, en vän som alltid
ställer upp, det har jag nu
så snälla kom ej hit

I går var vi på bio
i morogn går vi på restaurang
jag och ensamheten
vi har funnit varandra nu

Spelar ingen roll vad du säger
jag behöver inte lyssna mer
jag behöver inte dej längre
jag har en ny vän nu
en som bryr sig om mej






Övriga genrer av hellen
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-29 18:50



Bookmark and Share


  nettizen
Och en som man alltid kan lita på finns där.
Bra skrivet om att hitta sig själv i sin egen ensamhet och finna trygghet i det.
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen