Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är natten och dagens skratt och all kärlek som spirar låter jag gro


All kärlek som spirar låter jag gro


Jag är skuggan över taket,
jag kysser duvan
som lyfter från sin viloplats.

Jag är natten och dagens skratt
och all kärlek som spirar låter jag gro.

Jag är fången som bär dina bojor
och befriar dig från oro.

Jag är floden som flyter
så vackert på din väg,
segla med mig,
jag bjuderdej på en fantasiresa,
hoppa på och åk med, kom!






Övriga genrer av hellen
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-01-29 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen