Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så harmlöst förvirrande det kan bli


Var det verkligen jag?



Var det verkligen jag?

Vem sa, att jag inte kunde
Vem sa, att jag inte fick
Vem sa, att jag inte vågade
Vem sa, att jag inte var jag

En röst jag ej valde själv
En röst som skapade sina egna ord
En röst som svepte in utan syre
En röst jag ej känner igen

Så tröstlöst att inte veta
Så irriterande att inte se
Så tokigt att inte känna
Så harmlöst förvirrande det kan bli




Övriga genrer av hellen
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-01-29 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen