Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brinnande, het och fimpad Vilsen, gömd och rädd


En fånig liten tanke, eller helt enkelt en liten fråga

En fånig liten tanke, eller fråga

Bortkastad, förvirrad och glömd
Bortjagad, skämd och naken.

Brinnande, het och fimpad
Vilsen, gömd och rädd

Skakad, fångad och inlåst.
Svart, violett och grå

Trist, orolig och skakad.
Vem har dessa ord kommit på?




Övriga genrer av hellen
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-01-29 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen