Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dags att sova...


natti natti

Natti natti,
nu kom John blund och
hämtade mig
han sa att jag måste sova nu
och det har han rätt i
sov så gott all
och må så väl

zzzz




Övriga genrer av hellen
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-01-30 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen