Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötsligt så är hela himlen full av kristaller


kristaller

Längst där uppe, tindrar kristaller
de blinkar mot mig, med sitt glittrande sken
en vind kommer och kristallerna faller,
ner på mig från sin gren
ett täcke av kristaller täcker nu min mössa
som jag köpte på rean förra året.
Jag blir så glad, som ett barn lägger mig ner
kristallerna faller mer och mer och jag
skrattar högt.
Plötsligt så är hela himlen full av kristaller
och hela jag täcks av dess vackra skimmer
jag blir en enda stor kristall, så yr av glädjerus
tänk vad lite det behövs, för att det ska
kännas skönt att leva.
Jag känner mej så fri och så glad.




Övriga genrer av hellen
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-01-30 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen