Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppt

 

det har släppt

 

stoppet

 

förbudet

 

hindret

 

befriande

 

lätt att andas

 

glad

 

skönt

 

leva

 

mera 




Fri vers av Nova-Liv
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-01-31 08:34



Bookmark and Share


  Arte
Hoppas det känns bra nu när det har släppt :)
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv