Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min väg i vansinnet

Jag föddes i gelé.
Bortom all sannolikhet
blev jag överrumplad.

Bright light! Ja fy fan.
Vad hette nu min förlösare?

Min förlösare klippte alla band,
jag blev solo och uppvisad.
Han hade gummihandskar.

Så vadå, en till?
73 år i vanmakt - till vad?

Svaret: \"Jag föddes i gelé.\"




Fri vers av Charl
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-01-31 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charl