Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Russin

Den odödliga bågskytten med hästben glider i tempo
över diverse stock och sten, snubblar javisst här och var,
men verkar ändå ha ett syfte
i skogens djupma.

Pallas Athena blickar mäktigt upp mot skyn, han blir
begeistrad av hennes robusta yttre, snälla han vill
in i din stad, vila på divaner,
sörpla sött vin och äta druvors lekamen.

Du bågskytt med hästben, endast i skogen är du verklig,
endast i skogen blir du sann.
Vad skapas för karaktärer på lust och lättja?

Bågskytten med hästben efter inre kris returnerar,
äter riktiga äpplen och galopperar för sakens skull.
-En dag, tänkte bågskytten med hästben,
reste sig ur fåtöljen, stängde av videon
och skrev en dikt som denna.




Fri vers av Charl
Läst 182 gånger
Publicerad 2007-01-31 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charl