Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, det är inte så lätt som ni tror

Min oskuld

skaver som skjortkragen
för 30 år sedan

Min oskuld

är ett par leriga skor
i hennes säng

Min oskuld

det är du och jag nu




Fri vers av Anders_A
Läst 487 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-01 15:32



Bookmark and Share


  Kristina Olsson
Kortfattat och träffande.
Kan tolkas på många olika plan. Lämnar plats till eftertanke.
Jag gillar!
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders_A
Anders_A