Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej syrran



Jodå, jag klamrar mig fortfarande fast
vid mitt Rosa Moln,
men det börjar bli litet upplöst.
Jag limmar, tejpar och binder ihop,
det måste ju hålla ett tag till....

Men du väntar på mig va?

Kram K




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-02-01 18:28



Bookmark and Share


  The Third Poet
Poetry sounds better with you!

Har alltid tyckt om dina texter - fascineras av nästan varenda ord du skriver... fortsätt så

/ | TTP
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP