Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min son


Jag pekar ut vägen.
Det är inte meningen att du ska följa den.
Tanken är bara att ge dig en fingervisning.
Det är du som bestämmer.
Det är ditt liv.
Men det är smart att göra som jag säger.
Jag är mycket äldre och klokare än du.
Å andra sidan måste du göra dina egna erfarenheter.
Men igen:
Om du lyssnar på mina visdomsord,
slipper du många bekymmer.
Fast du är inte jag.
Du måste gå ut i världen själv.
Utan mig.
Trampa fel ibland, det är utvecklande.
Har jag hört.
Men jag ber dig; gör inte det.
Inte så mycket i alla fall.
Och akta dig för alkohol.
Jag har väl sagt att jag älskar dig?




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-02-01 18:42



Bookmark and Share


    sunnanvind
Hur bra o sann som helst!
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP