Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lek

jag har kämpat
lekt
vet inte om jag orkar
komma

tar ett tag till
försöker
räcker kanske
inte




Fri vers av ehrn
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-02 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ehrn