Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske

det känns ungefär så
kanske
jag väntar efter mer
undrar

jag vet inte allt
eller
kanske finns det mer
under




Fri vers av ehrn
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-02-04 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ehrn