Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp

släpp min hand
jag hittar själv
du behöver inte
jag vill inte
släpp min hand
nu




Fri vers av ehrn
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-02-22 08:58



Bookmark and Share


  galjonsfigur
haha, först läste jag \"släpp min hund\" x) bra iaf, koncist effektfull :) gillas!
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

ehrn